Am adunat informaţii şi vă prezint cele mai stelare previziuni financiare pentru anul 2019. Cu aplicare pentru fete, femei, băieţi, dar mai ales bărbaţi căsătoriţi. Studiul a durat o lună şi două zile şi a implicat un reprezentant al sexului masculin şi unul al sexului feminin.

Rog feministele să nu creadă că au stricat ei treburile cumva şi misoginii să nu acuze femeile de idei nebuneşti. Este o iniţiativă care a fost tratată su responsabilitate de ambele părţi, în beneficiul amândurora. Concluziile sunt mai mult decât concludente, ca să o spunem poetic.

grau proaspat pus la incoltit

Contextul studiului

Mergeam spre muncă în acel gen de dimineaţă în care mă visam oriunde mai puţin în drum spre serviciu. O plajă în Caraibe, un hamac în vârf de munte, un jacuzzi la Băile Felix, orice dar nu Obor colţ cu oricare din străzile alea care rămân ultimele, atunci când trece maşina de curăţat.

Frig, mult gri şi speranţă că mă lovesc de un sac de bani pe care nu îl revendica nimeni. Aproape că m-am lovit de o tanti care stătea la colţul intersecţiei şi, de obicei, vinde linguri de lemn. Pe 29 noiembrie avea o ofertă, grâu de pus la încolţit.

Exeplificări ale informaţiei

Potrivit tradiţiei, rezultatul studiului pe grâu pus la încolţit arată şansele de împlinire a celei mai mari dorinţe. În familia mea cu o rădăcină uşor oltenească, dorinţa era una comună, aşa că mărimea, bogăţia şi intensitatea culorii grâului rezultat pe 1 ianuarie semnifică, prin comparaţie, câţi bani vei avea în anul următor. Rezultatele evidente, de genul grâului în totalitate uscat sau neîncolţit nu se pun.

grau dupa o saptamana

Procesul de studiu

În seara de 30 noiembrie, eu şi soţul am pus grâu la încolţit pe cantităţi aproximativ egale de vată, în străchini de dimensiuni fix egale. Ne-am programat în gând să udăm grâul odată la două zile, fiecare pe cel propriu, dar cu seriozitate.

După o săptămână, potenţialul începea să apară. Apoi, acelaşi potenţial creştea, se îmbogăţea şi prevedea un viitor liniştit, cu tot ce avem nevoie.

În cea de-a doua săptămână, grâul îşi continua ascensiunea. Elegant, stufos, începea să nu mai aibă prea mult loc în strachină.

Cea de-a treia săptămână prevestea un necaz, la ceas de seară, atunci când fiecare dintre noi începea să observe că nu mai era grâul lui cel bogat. Al meu începea să îl prindă din urmă şi parcă îl şi întrecea puţin. Aşa că am ales să le udăm fără să aruncăm prea multe priviri asupra faptului, înainte să putem ajunge la un rezultat concret.

grau dupa 4 saptamani

Concluziile: Previziuni financiare pentru toţi anii

După patru săptămâni şi câteva zile, nu mai puteam nega evidentul. Aşa că vă prezint aceste previziuni financiare fără menajamente.

Am pornit de la premisa că bogăţia grâului încolţit înseamnă bogăţie financiară. Strachina cu alb este a mea. Cea cu albastru este a soţului. Rezultatele sunt comune, pentru că o căsnicie implică întotdeauna egalitate, mai puţin când vine vorba de mutat mobilă sau desfăcut borcane.

Pe măsură ce grâul meu creştea, al lui se usca. Atunci apărea o reducere la ojele semipermanente, o pereche de pantaloni de purtat la evenimente cu preţ mic sau o brăţară pe dimensiunea mâinii mele. Tot atunci bugetul familiei era puţin afectat, timp în care începea şi se sfârşea goana după cadouri de Crăciun.

Şi tot atunci se încheia anul şi realizam că parcă nu am nevoie de aia şi ailaltă, unele chestii se strică, altele trebuie oricum upgradate şi tot aşa. Ca orice bărbat căsătorit, el spera ca totul să afecteze vreun buget ascuns de-al meu, timp în care oricum realiza că totul urma să se întâmple din bugetul nostru.

monica scrie pe musama

Aşa că previziunile astrale sunt unele general valabile pentru toate zodiile şi mai toţi bărbaţii însuraţi, cu o concluzie concisă şi precisă:


Cu cât un bărbat produce mai mulţi bani, cu atât femeia de lângă el cheltuie mai mult.

PS: Nu punem femeia într-un unghi negativ. Doar că noi avem nevoie de mai multe produse, tratamente, piese vestimentare.