Vorbe de duh: Episodul 2. Mondene

Dacă în primul episod ne-am simţit serioşi şi intelectualizaţi mulţumită citatelor culturale şi, cum azi e miercuri, zi neagră pentru cei un un serviciu full-time, am decis că azi e vremea să ne relaxăm. Aşa că vă aduc, spre descreţirea frunţilor… vorbele de duh mondene. Aici de vină sunt fie personajele, fie pur şi simplu domeniul.

„Eu vin cu piese de suflet când toată lumea ascultă bubuială… Dacă ascultăm numai bubuiala aceasta seacă, artiştii de valoare o să îşi ia viaţa, pentru că nu o să găsească altă cale” (Mihai Trăistariu).

„Cred că orice fată şi-ar fi dorit să fie asistentă” (Mădălina Pamfile).

(Showbizul este…) „O lume superficială, în care oamenii sunt lângă tine doar când eşti sus… Fiecare este pentru el!” (Daniela Crudu).

„Mă înţeleg bine (cu vedetele – n.r.), sper că nu o să am duşmani, pentru că nu am făcut nimic nimănui şi invers. Cu majoritatea îmi place să păstrez relaţii foarte ok, pentru că îmi place să fiu aşa” (Antonia).

Despre mania lui 2012: „S-au întâlnit nişte oameni de ştiinţă, cum se spune şi cred că s-au plictisit dimineaţa, la un ceai. Nu are nimeni de unde să ştie când vine sfârşitul lumii, în afară de Dumnezeu” (Adelina Pestriţu).

„În preajma băieţilor din trupă sunt un «bărbat adevărat»” (Elena de la Mandinga).

„Am scris istorie şi am lăsat în spate o grămadă de melodii care se ascultă şi astăzi cu aceeaşi plăcere. Asta înseamnă, pentru mine, un artist mare. Cel care reuşeşte să facă faţă trecerii timpului se poate numi artist. Noi cred că am reuşit” (Irina Nicolae, ex-A.S.I.A.).

„Mă uit şi la Capatos, pentru că e atât de amuzant ce se întâmplă în mondenul românesc. Eu văd partea comică a lucrurilor. Actorul din mine se uită la cum îşi interpretează o piţipoancă rolul. O simt când e falsă, când e sinceră şi comică, în prostia ei” (George Mihăiţă).

„Dacă eşti actor şi îţi faci rolul aşa cum ai demonstrat de-a lungul vremii, joci rolurile şi le joci frumos, nu te scălambăi ca păstârnacul ăla, Mihai Bendeac. Ăla e un măscărici. E actor de circ. Nu are măsură. În artă, orice om trebuie să aibă măsură” (Ion Dichiseanu).

Foto: Pixabay