Creşte marketerul din tine!

Textul de mai jos îţi propune o reducere, combinată cu un fel de barter avantajos pentru… tine. Mai ales dacă lucrezi într-un loc care cere promovare şi strategii. Sau vrei să îţi creşti afacerea. Ori ştii câte ceva în domeniul marketing-ului, doar că ai nevoie să fii la curent cu informaţiile.

Posibil să ai, pur şi simplu, un magazin online. Poate că vrei să faci ceva în viaţă şi ai chef să vinzi chestii „în trend”: lemn de puwalonia, fructe goji, viermi de mătase, şerpi sau alte surse de bani. În cazul ăsta…

Marketerul din tine e acolo

Poate o ştii, poate nu. El îţi mai dă câte o idee, din când în când. Te mai scoate din vreo încurcătură la serviciu cu o idee trăznită. Îţi mai dă câte un pumn de inspiraţie, când nu ştii dacă să cumperi sau nu ceva. Dar el e mic. E singur. Are nevoie de prieteni. Tre’ să crească şi să îţi ducă viaţa pe un drum cu mai multe urcuşuri decât ai acum. Are nevoie de ajutor. Aşa că…

…Eu îţi propun ceva, pentru că toţi tre’ să evoluăm şi, dacă o facem, să nu fie după ureche, ci pe bază de manual. Nu de alta, dar am mai încercat eu ceva contabilitate sau asistenţă pe metoda ştiutului a toate şi tot la scris m-am întors.

Mai clar, vreau să te chem acolo unde o să merg şi eu pe 18 si 19, adică la cursul numit Laboratorul de online. Acolo, eu (şi tu) învăţ(ăm):

  • marketing online (cum să te promovezi pe net).
  • blogging pentru ăia mai mult decât avansaţi (adică texte care fac bani pe site-ul tău).
  • SEO (cum să facă mai mulţi bani textul tău, pentru că îl găseşte lumea).
  • social media (cum să te vadă lumea pe facebook şi altele).
  • Google AdWords (cum să te găsească lumea pe Google).

Ne intersectăm cu piaţa online în fiecare zi. Ne ajută la orice. Vrei să se ducă vorba de ceva repede? Pune pe facebook. Vrei să afle lumea că ai o diplomă nouă? Scrie pe LinkedIn. Vrei să se afle că te pricepi la ceva şi să dai sfaturi până devii cunoscut? Deschide-ţi un blog. Dacă nu le faci pe astea, citeşti ce scriu alţii. Aşa că tot acolo ajungi. Iar eu voi fi la curs oricum, doar că mă simt generoasă.

Vor fi două zile de foc şi multe notiţe. Profesorii sunt trei, specialişti în ce predau. Crede-mă pe cuvânt sau caută-i. Au mai fost şi alţii învăţaţi de ei. Cu aceia sigur o să te intersectezi, la un moment dat. Cursul are o istorie de opt ediţii în patru oraşe.

Cum ziceam mai sus, vreau să merg la curs

Dar nu pe logica „nene, am şapte fraţi acasă, 15 veri şi 20 de mătuşi”. Evident, dacă vii şi tu, eu am un avantaj. Dar o să ai şi tu. Cursul costa 400 lei. Iar dacă te înscrii şi introduci codul#MONICA025 (cu litere mari şi hashtag-ul din faţă), eu voi afla. Şi îţi ofer trei texte a câte o pagină gratis, pentru orice ai tu nevoie. Da, inclusiv felicitări pentru soacră. Acelea vor fi textele tale, în limba română (fără documente oficiale). Asta pe lângă faptul că vei plăti doar 300 lei. Deci, cu tot cu textele… să zicem că portofelul tău va fi fericit.

Aceasta este o ofertă valabilă doar până pe 16 octombrie, pentru că apoi se închid inscrierile.

PS: Textele nu pleacă de la mine doar pentru „primul venit, primul servit”. Dacă vor fi mai multe înscrieri, textele se înmulţesc.