Na că se mai și încheie seria asta. Poate, în timp, o să se mai adune treburi, vorbe, categorii și o voi continua. Dar azi va aduc, pentru un final glorios (și, oarecum, concis), citate rap.

 „Analizele medicale ale societății în care trăim reprezintă o Autopsie, pentru că vorbim despre un copil care s-a născut mort. Cam așa aș spune eu” (Brugner).

 „Mie mi-ar plăcea că hip-hop-ul să apară în cât mai multe medii, să fie la cât mai multe televiziuni, să fie mai multe apariții de materiale. Eu nu am o problemă în general cu expunerea, omul sfințește locul, până la urmă. Cred că, dacă artiștii hip-hop ar fi mai mândri de ceea ce fac, o să avem o expunere mai mare decât până acum” (Bitza).

 „Cine vrea să înțeleagă, să înțeleagă. Dacă o singură persoană reușește să schimbe ceva datorită muzicii mele, eu sunt mulțumit.” (Greku. Foto).

 „Fanii sunt cam încuiați. Sunt oameni care se uită doar înainte și nu mai văd în stânga și în dreaptă și au impresia că, dacă nu cânți ce cântă Cedry2k, atunci nu e rap, dacă nu cânți ce cânt eu, nu e rap și tot așa. Până la urmă, e muzică și nu trebuie să fie două baricade” (Carbon).

 „Practic, omul care vine la un show să mă vadă d-aia plătește un bilet, ca să vadă mereu altceva. Altfel, plătește o datăƒși a doua oară nu mai vine. Asta e interesant pentru om: să fii tu, dar să îți mai schimbi hainele, fața, îți mai tragi câte un pumn în ochi, mai apari vânăt” (Don Baxter)

 „Am fost odată la Roșia și un gospodar de acolo peste curtea căruia prăvăleau ăștia bolovani cu excavatorul, că să-l strămute, mi-a vorbit cu lacrimi în ochi. Am văzut în el toată suferința Daciei de la Burebista până la fratele Carbon. Oamenii aceia mi-au dat să beau lapte de la vaca lor și să mănânc legume crescute în curțile lor” (raku).

The end.

For now.

Vă las şi sub umbrela înţeleaptă a citatelor culturale şi mondene.