Despre mine

Şi aici ai ajuns tu, pentru că vrei să ştii mai multe despre mine. Dar eu, cu suflet, minte şi peniţă (sub formă de taste) sunt Monica scrie. Ce ai putea să citeşti mai mult de atât? Cum scrie? De ce? N-am scăpare. Mă pun la masă cu mine, pentru că doar aşa pot să îţi vorbesc. Deci, cine şi ce e Monica scrie?

eu la hala cu flori in leagan

Ok. E clar cum te cheamă. Ce e Monica scrie?

Monica scrie e un blog în care mi-am pus pasiunea pentru scris, jurnalism şi un pic de umor. Că nu putem să râdem încontinuu. Şi nici să fim prea serioşi. Ridurile se văd naşpa.

Şi ce scrii tu acolo?

Varianta oficială e cam aşa: transmisii dintre gânduri şi rânduri. Ale vieţii, ca să fie clar.

Neoficial, aici găseşti faze din viaţă, poveşti, interviuri, cronici de evenimente şi cărţi şi filme şi … (aici mai completez eu, în timp). Pentru că, pe lângă scris, marea mea pasiune e muzica, ai ce citi în domeniu.

eu si lisa

A ha. De ce?

Mă joc cu litere, cuvinte, metafore, rime şi tot ce se mai poate. D-aia categoria Crâmpeie din cuvine s-ar putea să devină preferata ta. Atât. Dau prea multe detalii.

Bun. De ce te-aş citi eu?

Pentru că îţi trebuie un loc unde să revii şi să ştii că găseşti ceva nou. Care te mai şi surprinde. Pe alocuri, te face să şi râzi. De restul reacţiilor nu sunt responsabilă.

eu pe tocuri

Şi ce poţi să mă înveţi mai mult decât ştiu deja?

Ce nu ştiai. Tot. Fără excepţie. În toate situaţiile. Atât de multe încât nici nu ai observat că în răspunsul ăsta am un pleonasm şi-o repetiţie. Sunt licenţe poetice.

Un blog cu transmisii dintre rânduri şi gânduri

Şi ce mai găsesc eu aici pe blog?

Poze cum nu mai sunt. Pentru că pe multe le fac eu – cu telefonul meu sau al altora. Chestii de care nu ai aflat, pentru că abia s-au întâmplat. Şi dacă le ştii, bagi mâna în foc că le-ai privit din unghiul ăsta? Eu, poate. Dacă nu e mâna mea.

eu zambind

Dar cel mai şi cel mai mult cu ce te lauzi?

Şi dacă facem amândoi un top, tu şi eu, pe cât că arată diferit? Încep eu.

Interviuri cu Smiley, Codin Maticiuc, Andi Bănică şi alţii. Cronici de evenimente, cartiere, oraşe, vacanţe.  Podcast-uri, ca să înveţi chestii râzând. Mai vrei? Mai am.

Poate vreau să îţi fac vreo propunere, observaţie, reclamaţie, declaraţie. Cum mai pot să dau de tine?

Site-ul e Monica scrie. Potrivit tradiţiei, mă găseşti în scris. Tot aşa îţi şi răspund.

eu la pian

Ok. Lasă vrăjeala. Dă-mi un motiv să mai revin p-aici.

Citeşti asta. Deci, ţi-a plăcut ceva şi te-ai interesat. C-o fi fost ceva legat de jurnalism, viaţă urbană, viaţă de cuplu sau altele, nu am de unde să ştiu. Dar s-ar putea să îţi placă şi viitoarele mele păreri.

Mersi. Pari de treabă. Sper că şi eşti.

Prev 10 vorbe pe care nu o să le uit niciodată
Next Tovarăşul miliţian: Dacă nu ne placem noi, ne plac alţii

About Author

Monica

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment

* contact

*

Sunt de acord.


CAPTCHA Image